دانشمند Daneshmand

اكنون پنج‌شنبه Aug 28, 2008 1:30 pm ميباشد
ثبت نام

پرسپوليس عمداً به پاس باخت؟ بگوويچ: اين يك نظريه پوچ است

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> اخبار تندرستی و ورزش
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
پريا
ناوی

عضو شده در: 24 Dec 2007

پستتاريخ: پنج‌شنبه Dec 27, 2007 9:54 am    عنوان: پرسپوليس عمداً به پاس باخت؟ بگوويچ: اين يك نظريه پوچ است پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

پرسپوليس عمداً به پاس باخت؟ بگوويچ: اين يك نظريه پوچ است

رضا خوش نويس
سرمربي پاس همدان بعد از آن كه توانست اولين شكست پرسپوليس در اين فصل- آن هم با يك نتيجه عجيب- را رقم بزند، به

كرواسي برگشت تا تعطيلات سال جديد را در كنار خانواده اش بگذراند: «نمي توانم احساسم را توضيح بدهم. بچه هاي من عالي كار كردند و از هر نظر شايسته پيروزي در اين بازي بودند.»
*فكر مي كرديد بتوانيد پرسپوليس را با اختلاف سه گل شكست دهيد؟
من آدم خوشبيني هستم و به توانايي بازيكنانم اعتقاد دارم. مطمئن بودم كه مي توانيم اين بازي را ببريم، اما صادقانه بگويم كه چنين نتيجه اي را پيش بيني نمي كردم.
*شما كه مطمئن به پيروزي تيمتان بوديد، چرا هفته قبل از قول دادن درباره بردن پرسپوليس طفره رفتيد؟
هيچ مربي اي نمي تواند در فوتبال قول بدهد. اين يك كار احمقانه است.
*حالا پرسپوليس ضعيف بود يا تيم شما قوي؟
ما قوي بوديم. پرسپوليس نقطه ضعفهايي دارد كه اگر آنها را بدانيد شكست دادن اين تيم چندان مشكل نيست.
*حتماً اين نقطه ضعفها بايد مخفي باقي بماند؟
بله. فقط مي توانم به اين نكته اشاره كنم كه اگر مدافعان مياني پرسپوليس در بازي تحت فشار قرار بگيرند، احتمال اشتباه كردن آنها بسيار زياد است.
*خيليها مي گويند باخت پرسپوليس به شما مشكوك بوده؟
اگر منظورتان اين است كه پرسپوليس به ما عمداً باخته، اين موضوع را اصلاً قبول ندارم و اين يك نظريه پوچ است.
*در مورد شايستگي تيم شما براي پيروزي بحثي نيست اما نكته اينجاست كه پرسپوليسيها خيلي كمتر از حد انتظار ظاهر شدند؟
آنها عصباني بودند و اين را مي توانيد از تعداد چهار اخراجي آنها متوجه شويد اما مشكلات پرسپوليس كه به من مربوط نيست.
*تيم شما اولين تيمي بود كه توانست در فصل جديد پرسپوليس را شكست دهد. اين اولين بردن چطور است؟
تمركز و آمادگي مهمترين اصل است. من از هر نظر مر دانم را آماده اين بازي كرده بودم و ما از موقعيتهايي كه حريف در اختيارمان قرار داد، استفاده كرديم هرچند كه معتقديم بايد گلهاي بيشتري به پرسپوليس مي زديم.
*فكر مي كنيد پاس بتواند قهرمان جام حذفي شود؟
صحبت در اين مورد خيلي زود است. نبايد عجله كنيم چون هنوز راه زيادي تا رسيدن به قهرماني داريم.

از اشتباهات خود شرمنده نشويد و آن را جرم ندانيد . كنفسيوس
راهی جز نرمش و بازی با هستی نیست . ارد بزرگ
اطفال بیشتر به دستور و سرمشق محتاجند تا انتقاد و عیب جویی. ژوبر
بازگشت به بالاي صفحه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> اخبار تندرستی و ورزش تمام زمانها بر حسب GMT مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد