melina ناوی

عضو شده در: 24 Dec 2007 پست: 19
|
تاريخ: چهارشنبه Dec 26, 2007 6:52 pm عنوان: ركورد شكني در صد سالگي |
|
|
يك مادربزرگ پير و مهربان با موفقيت بر روي موسسه ركوردهاي گينس نشست و به عنوان پيرترين زن پاراگلايدر سوار دنيا معروف شد. او يك روز بعد از تولد صد سالگي خود دست به اين اقدام زد تا بتواند ركورد دنيا را در پرواز با پاراگلايدر
بشكند.«پگي مكآلپاين» صبح روز 31 اكتبر 2007 براي صبحانه كورن فلكس مفصلي خورد و به راه افتاد. او هيچ ترسي در دل نداشت. قرار بود اين مادربزرگ شجاع برفراز كوهستاني تماشايي و زيبا ولي با چشماندازي سرگيجهآور از سواحل قبرس در درياي مديترانه و در ارتفاع 762 متري (2500 فوتي) پرواز كند. خانم مكآلپاين با آرامش خاطر، سوار پاراگلايدر شد و با روحيهاي قوي با آن پرواز كرد. وقتي پانزده دقيقه بعد دوباره پاهايش زمين را لمس كردند، آنقدر سرحال بود كه هيچ نيازي به آمبولانسي كه براي احتياط در همان نزديكي پارك شده بود، نداشت. او از اين ماجراجويي خود بينهايت شادمان بود. خانم مكآلپاين به خبرنگار تايمز گفت: اين شگفتانگيزترين و دلپذيرترين تجربه زندگي من بود و حاضرم در هر زماني دوباره آن را تكرار كنم. من روي يك صندلي نشسته بودم و بر فراز كوهستان پرواز ميكردم و نماي كاملي از ساحل جزيره را از اين طرف تا آن طرف ميديدم. كشتيها در دريا شناور بودند و همانطور كه هميشه شنيده بودم دريا از آن بالا آبي آبي بود.»
خانم مكآلپاين ميگويد: اين تجربه خيلي بزرگتر و مهيجتر از تجربه قبلي او در هشتاد سالگي بوده است. اين مادربزرگ سرزنده در سن هشتاد سالگي با اعضاي يك گروه ارتشي چترباز در «اسكس» عمليات «پرش با ريسمان» را انجام داده بود. او ميگويد: من اصلا نترسيدم چون عاشق بلندي و ارتفاع هستم، من عاشق كوهنوري هستم. دلم ميخواهد هميشه در آسمان پرواز كنم. اميدوارم بتوانم در 105 سالگي هم اين عمل را تكرار كنم ولي احتمال دارد كه اين آخرين ماجرا از ماجراهاي بلند پروازانهام باشد.»
«اليزابتفورسيت»دخترخانم مكآلپاين كه از ارتفاع وحشت دارد و در سال 1996 در انگليس به جرم پولشويي زنداني شده بود، در نقطه فرود مادرش ايستاده بود و با چشماني نگران به اقدام عجيب و متهورانه مادر پيرش نگاه ميكرد. او به تايمز گفت: «اصلا هيچ راهي نبود كه بتوانم جلوي او را بگيرم». ترتيب دهندگان اين برنامه ميگويند خانم مكآلپاين با اين كار خود ركورد يك بانوي 95 ساله به نام «دين» را شكسته است. قبل از او هم زني 91 ساله به نام «رگ رز اينز» از «بدينگهام» با پرواز بيست دقيقهاي در ارتفاع هشتصد متري برفراز «ساسكس» اين ركورد را از آن خود كرده بود. در زمان پرواز خانم مكآلپاين دو نماينده از طرف موسسه ركوردهاي گينس در محل حضور داشتند تا در مورد پرواز او شهادت دهند.
مكآلپاين هميشه عاشق ماجراجويي و كارهاي مهيج بوده است. وقتي چهارده سال داشت به همراه «سر آلن كوبهام» كه از سربازان قديمي نيروي هوايي بود و يك هواپيماي دو نفره يادگاري از جنگ جهاني دوم داشت در آسمان پرواز كرد ولي اينبار نخستين تجربه او در پاراگلايدر به حساب ميآمد.آن روز او روي صندلي جلوي يك پاراگلايدر دو نفره كه توسط خلباني به نام «ازگور گوكازان» 34 ساله هدايت ميشد نشسته بود. اين خلبان صاحب يك آژانس گردشگري هوايي و تور پاراگلايدر در قبرس است. او از تسلط بر نفس و آرامش خانم مكآلپاين حيرتزده شده بود و ميگفت: «او خونسرد و راحت نشسته بود و خيلي خوب و بينقص فرود آمد.»
# خانم مكآلپاين ميگويد: الان كه صد ساله شده است احساس ميكند هيچ تفاوتي با قبل نكرده و معتقد است اين هيجان زندگي است كه او را جوان و دل زنده نگه داشته است. او نخستينبار چند روز قبل از تولدش يعني زماني كه «پيتر ميلت» مامور عاليرتبه بريتانيا از سوي ملكه انگليس كارت تبريك تولد صد سالگياش را به او داد، به فكر ركوردشكني در اين عمل متهورانه افتاد ولي فرداي آن شب ابرهاي بارانزا، از سوي دريا به منطقه آمدند و رعد و برق و طوفانهاي چند روزه برنامه او را به تعويق انداختند. او ميگويد: «من در طوفان و رعد و برق متولد شدهام».خانم مكآلپاين قبلا در اسكاتلند و اسكس زندگي ميكرد و خاطرات بسيار خوبي از آنجا دارد ولي در سال 2004 به همراه دخترش به شمال قبرس نقل مكان كرد. پگيمكآلپاين تا به حال سلطنت پنج ملكه انگليس و 26 نخستوزير اين كشور را ديده است. او يك حسابدار بازنشسته است و دو دختر چهار نوه و دو نتيجه دارد.وقتي پاهاي او به زمين رسيد و از پاراگلايدر پياده شد جمعيت سي نفره متشكل از دوستان، فاميل و خبرنگاران حاضر در محل را رد كرد و با هيجان فرياد زد:
«خيلي خوش گذشت. دلم ميخواهد دوباره اين كار را بكنم ولي چند سال صبر ميكنم تا ديگران هم فرصت ركوردشكني داشته باشند. اگر هيچكس ديگري نخواست برود، آنوقت دوباره خودم پرواز ميكنم تا ركورد خودم را بشكنم».اين بازنشسته اسكاتلندي آن روز يك لباس پرواز سياه و قرمز بر تن كرده و يك كلاه ايمني سفيد رنگ بر سر گذاشته بود. پس از فرود، همه دوستانش به افتخار او دست زدند و جشن گرفتند زيرا نام او به عنوان پيرترين فرد پاراگلايدر سوار در موسسه ركوردهاي گينس به ثبت ميرسيد. _________________ نفرت همان خشم و غضب است که روی هم انباشته شده است . سیسرون
آرمان و انگیزه هویدا ، ویژگی آدم کار آمد است . ارد بزرگ
بردن ، همه چيز نيست ، اما تلاش براي بردن چرا . لومباردي
جريان زندگی چيزی جز مبارزه ميان عاطفه وعقل نيست . مارک تواين |
|