دانشمند Daneshmand

اكنون پنج‌شنبه Dec 04, 2008 10:44 pm ميباشد
ثبت نام

قطبي: كارت‌هاي قرمز داور فرصت‌هاي ما را بي‌نتيجه گذاشت

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> اخبار تندرستی و ورزش
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
Shahram
ناوی

عضو شده در: 24 Dec 2007

پستتاريخ: دوشنبه Dec 24, 2007 4:17 pm    عنوان: قطبي: كارت‌هاي قرمز داور فرصت‌هاي ما را بي‌نتيجه گذاشت پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

قطبي: جاي تقدير دارد!
ميلان هم در زمين همدان دچار مشكل مي‌شد
كارت‌هاي قرمز داور فرصت‌هاي ما را بي‌نتيجه گذاشت

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از شكست 3 بر صفر تيمش مقابل پاس همدان و حذف از جام حذفي گفت: فوتبال برد و باخت دارد و من از عملكرد بازيكنانم كاملا راضي هستم، اين جاي تقدير دارد كه بعد از باخت خودمان را با بزرگي نشان دهيم و از پاسخ‌گويي هراسي نداشته باشيم.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي در جمع خبرنگاران افزود: گل‌هاي بدي خورديم و اين فشار را روي تيم ما زياد كرد، ضمن اين‌كه موقعيت‌هاي زيادي هم داشتيم و در نيمه دوم با فرستادن نيكبخت به بازي سعي در عوض كردن بازي داشتيم اما متاسفانه گل دوم چاقويي بود در قلب ما كه هم روحيه‌ي ما را پايين آورد و هم ويتاميني بود براي تيم پاس؛ در فوتبال يك گل بد خوردن مثل دو گل خوردن است.

وي ادامه داد: تيم ما در مجموع خوب بازي كرد و تا آخر روحيه‌ي برد را داشت، اما كارت‌هاي قرمز آرامش را از تيم ما گرفت و تصميم‌گيري را براي مربيان مشكل كرد، به طوري كه اين بازي براي ما تبديل به يك بازي تلخ شد.

سرمربي پرسپوليس گفت: پرسپوليس در ليگ برتر در صدر جدول قرار دارد و اين كه انتظار داشته باشيم يك تيم در يك فصل دو جام را در اختيار بگيرد بسيار بي‌انصافي است.

وي گفت: بازي در زمين‌هاي نفت‌ آبادان و پاس همدان بسيار براي ما سخت بود و فكر مي‌كنم اگر آ.ث. ميلان هم در زمين همدان بازي مي‌كرد دچار مشكل مي‌شد.

قطبي خاطر نشان كرد: به هواداران قول مي‌دهم تا در مقابل سپاهان به يك پيروزي ارزشمند دست پيدا كنيم تا خاطره‌ي تلخ اين شكست را از دل آن‌ها بيرون كنيم. من به آن‌ها حق مي‌دهم كه ناراحت باشند اما در جام حذفي يك بر صفر با 10 بر صفر باختن تفاوتي ندارد و ما بايد حمله مي‌كرديم تا به گل برسيم و شاهد اين بوديد كه در تمام مدت رو به جلو بوديم و با 10 نفره شدن نيز با سه مهاجم ادامه مي‌داديم اما كارت‌هاي قرمز داور فرصت‌هاي ما را بي‌نتيجه گذاشت و نتوانستيم به گل دست پيدا كنيم.

قطبي در پايان درباره ّسر خوردن بازيكنان پرسپوليس در زمين تصريح كرد: بازيكنان معمولا از چند نوع كفش استفاده مي‌كنند و اين وظيفه‌ي من نيست كه به آن‌ها بگويم در چه بازي از چه كفشي استفاده كنند و آن‌ها خودشان تصميم مي‌گيرند كه با توجه به وضعيت زمين چه نوع كفشي را بپوشند
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> اخبار تندرستی و ورزش تمام زمانها بر حسب GMT مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد