دانشمند Daneshmand

اكنون پنج‌شنبه Dec 04, 2008 10:15 pm ميباشد
ثبت نام

گپي با فلامك جنيدي، بازيگر سينما، تئاتر وتلويزيون؛

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> سینما و تلویزیون و اخبار مربوط به آنها
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
Daneshmand
ناخدای ناو هواپیمابر

عضو شده در: 24 Dec 2007

پستتاريخ: شنبه Dec 29, 2007 8:14 am    عنوان: گپي با فلامك جنيدي، بازيگر سينما، تئاتر وتلويزيون؛ پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

گپي با فلامك جنيدي، بازيگر سينما، تئاتر وتلويزيون؛
براي من توجه مخاطب مهم است

* مليحه پژمان
فلامك جنيدي سالهاست كه در عرصه بازيگري بخصوص سريالها و مجموعه هاي طنز تلويزيوني فعاليت دارد. همه ما با چهره و

نقشهايش آشناييم. جنيدي پس از برنامه هاي طنزي چون شبهاي برره، باغ مظفر و... اخيراً در مجموعه چارخونه در نقش «رعنا» ظاهر شده است.
رعنا شخصيت پيچيده اي ندارد؛ دختر بزرگ خانواده جمالي است كه فكر مي كند شغل خاصي دارد و زني است كه مدام همسرش را تحسين مي كند و به او علاقه زيادي دارد.گويي اين بار هم كارگردان سعي داشته تا از جنيدي همان چهره هميشگي را به نمايش بگذارد، انگار تأكيد هميشگي طنزپردازان تلويزيوني روي خنده اوست. با اين حال او شكايتي از اين وضعيت ندارد و مي گويد: «رعنا مثل من آدم راحتي است و اصولاً اين راحت بودن بخشي از خصوصيات اخلاقي من است. بخشي كه به درون نقشهايم راه پيدا كرده است، ولي مهم مردم هستند كه براي من اهميت دارند و همه تلاشم براي اين است كه لحظه اي خنده را بر لب آنان بنشانم.» او در مورد كارهاي روتين مثل چارخونه مي گويد: «كارهاي روتين شبانه، زحمت و كار زيادي براي بازيگر دارند. در چارخونه هم شرايط به همين ترتيب است. ما بدون متن سر صحنه مي رويم و خودمان نمي دانيم قرار است چه اتفاقي بيفتد. بعد ناگهان چند صفحه كاغذ مي دهند دستمان و فقط چند لحظه فرصت داريم كه متن را حفظ كنيم و با تمرين كوچكي به لحاظ حسي آماده شويم كه اين مسأله فشار و استرس زيادي را براي من و همه اعضاي گروه به همراه دارد.»
وي در مورد شرايط بازيگري خودش مي گويد: «تا به حال از ويژگيهاي بازيگري ام استفاده نشده و شايد هرگز هم چنين اتفاقي نيفتد، ولي من از آن دسته بازيگرها نيستم كه مي گويند: دوست داريم نقشهاي متفاوت را تجربه كنيم. براي من توجه مخاطب مهم است و اينكه چه انتظاري از من به عنوان بازيگر دارد. من فضاي طنز را بيشتر دوست دارم. مردم ما گاهي طي شبانه روز لحظه هاي سختي را تجربه مي كنند و فشار زندگي، لحظه هاي آنان را پر كرده است و هر شب كه به خانه مي رسند به خنده و لحظه هاي مفرح احتياج دارند. سريالهاي روتين طنز مي توانند اين فرصت كوتاه را به وجود بياورند و مردم را دقايقي از اين استرسها دور كنند.» مي پرسم در شرايط كار، بداهه گويي هم داريد كه مي گويد: «در چارخونه زياد بداهه نمي گويم مگر آنكه از من بخواهند و از آنجا كه قبل از شروع هر سكانس، تمرين مي كنيم و بايد عين تمرين پيش برويم، در نتيجه خارج از متن ديالوگ نمي گويم.»
جنيدي در مورد همكاري مشترك با برخي بازيگران اين مجموعه مي گويد: «اين چهارمين كار مشترك من، شفيعي جم و بهنوش بختياري است، اما كار كردن در كنار آقاي لولايي و خانم اميرجلالي هم تجربه متفاوتي است كه از اين همكاري تجربه هاي خوبي كسب كرده ام.» وي درخصوص كارهاي آينده مي گويد: «فعلاً كه همكاري ام با اين مجموعه ادامه دارد و نمي دانم در آينده چه شرايطي براي كار به من پيشنهاد مي شود، ولي همه تلاشم اين است كه طبق خواست مخاطب كار كنم. اميدوارم كه در حال حاضر هم با اين نقش (رعنا) ارتباط خوبي برقرار كرده باشند.»

آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند. ارد بزرگ
آنکه پیروی خرد است دل به هوس نمی سپارد . بزرگمهر بختگان
بازگشت به بالاي صفحه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> سینما و تلویزیون و اخبار مربوط به آنها تمام زمانها بر حسب GMT مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد