دانشمند Daneshmand

اكنون پنج‌شنبه Dec 04, 2008 10:37 pm ميباشد
ثبت نام

جلال طالباني حرف خود را پس گرفت

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> خبرهای گوناگون
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
1358naghmeh
ناو استوار

عضو شده در: 24 Dec 2007

پستتاريخ: پنج‌شنبه Dec 27, 2007 6:34 am    عنوان: جلال طالباني حرف خود را پس گرفت پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

الحيات شيطنت كرد، قرارداد الجزاير معتبر است ؛
جلال طالباني حرف خود را پس گرفت

رئيس جمهور عراق اظهارات منتسب به خود در مورد قرارداد الجزاير را تكذيب كرد.روزنامه الحيات به نقل از طالباني مدعي شده بود كه قرارداد الجزاير از نظر ما منتفي است، زيرا آن قرارداد بين شاه ايران و صدام بوده!

وي به خبرگزاري «انتخاب» در بغداد گفت: اظهارات من در گفتگو با الحيات تحريف شده و شيطنت آميز منتشر شده است.رئيس جمهور عراق، تصريح كرد: قرارداد 1975 الجزاير جزو اسناد بين المللي است و تنها با درخواست ايران تغيير مي كند.طالباني اضافه كرد: من در آن گفتگو، اشاره اي به اين قرارداد نكردم و گفتم، ما به برادران ايراني خود پيشنهاد داده ايم كه غرامت هزار ميلياردي جنگ صدام را به خاطر وضعيت جنگ زده كشور ببخشند.رئيس جمهور عراق گفت: پس از آن، خبرنگار الحيات پرسيد، در اين صورت، بايد منتظر لغو قرارداد الجزاير باشيم كه من نيز گفتم، اگر لطف برادران ايراني شامل عراقيها شود، چنين خواهد بود.وي گفت: در مورد اين سوءتفاهم، توضيحاتي به نماينده ايران داده ايم كه به رئيس جمهور ايران منتقل كرده است.

همای بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر آنکه شانه ای به گستره و پهنای کوهستان داشته باشی . ارد بزرگ
زيباترين‌ لفظي كه‌ از زبان‌ آدمیان‌ مي‌تراود، كلمه‌ مادر است‌ . جبران خلیل جبران
بازگشت به بالاي صفحه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست دانشمند Daneshmand -> خبرهای گوناگون تمام زمانها بر حسب GMT مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد